vs

Samenvatting

FP Halle-Gooik trok naar Moeskroen voor een inhaalwedstrijd ten gevolge van de Champions League campagne.

Moeskroen stond voorlaatste met 9 punten voor deze wedstrijd. Halle-Gooik miste voor deze wedstrijd de geblesseerden Dujacquier en Dos Santos.

Vandenheede was onbeschikbaar na een schoolstage. Halle-Gooik speelde een verschroeiende versnelling en Moeskroen beperkte zich tot het proberen afweren van de aanvalsgolven. Na 3 minuten breekt de Veer, Zouggaghi speelt Manfroi vrij en de 0-1 staat op het bord. Moeskroen gooit alles in de strijd om in aanvallen af te stoppen, maar Chaibai verdubbelt dadelijk de voorsprong. Manfroi speelt zich vrij op links en haalt dadelijk verschroeiend uit voor de 0-3. Uitblinker Zouggaghi kegelt hard de 0-4 tegen de touwen. Na de rust de rust gaat het tempo nog de hoogte in, Rahou plaatst de bal vanop afstand precies in het hoekje voor de 0-5. Moeskroen moet nu de kelk tot op de bodem ledigen, de doelpunten volgen zichzelf snel op. Leo na een mooi uitgespeelde aanval voor de 0-6. Zouggahi ontbindt zijn duivels met zijn 2e en 3e van de avond. Moeskroen doet mee en scoort zelf ook 2 maal op de tegenaanval. Kapitein Teixeira doet zijn duit in het zakje met 2 opeenvolgende doelpunten maar de man van de match is ongetwijfeld topschutter Amar Zouggaghi, hij scoort nog 2x en brengt zo zijn dagtotaal op 5 doelpunten!!

 

Halle-Gooik wint dus vrij gemakkelijk van Moeskroen en zal datzelfde Moeskroen ook volgende week ontmoeten, maar dan in de eigenste Bres.

Vrijdagavond wordt een echte kampioenenavond. Dan komt Balthazar Boma van FC De Kampioen op bezoek bij de kampioenen van het futsal.

Iedereen wordt uitgenodigd om onze jongens te komen aanmoedigen in De Bres.

 

Wedstrijdverslag

 

Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
29 januari 2016 21:15 1e nationale A-team 2015-2016

Locatie

Hall Europe
Arsenaalstraat 80, 7711 Moeskroen, België

Resultaten

TeamGoals
Mouscron-Estaimpuis Futsal2
Futsal Project Halle-Gooik12

Futsal Project Halle-Gooik

Aantal doelpunten
0
11
Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0
Own Goals
0
0