Voor FPHG: Meyers, Bex, Ivaniak, Dillien, Tomic, Sanchez, Roninho,  Jelovcic, Grello, De Bail, Sem, Edu, Diogo & Keko

FP Halle-Gooik kreeg Herentals over de vloer in De Bres.

Vrijdag wordt de 2e wedstrijd gespeeld in de Bres. Bij winst plaatst FPHG zich voor de finale van de Play-Offs en dat was duidelijk in de eerste minuten.

FPHG drukte Herentals helemaal tegen het eigen doel en na 2’ minuten was het Tomic die mocht scoren op aangeven van Grello. FPHG liet het na de wenkende kansen te benutten en Herentals kwam meer om meer in de wedstrijd. Gelukkig voor de thuisploeg had Cristiano een begenadigde dag en was Herentals minder efficiënt dan in de heenwedstrijd. Net voor affluiten begaat Herentals de 6e fout en mocht Tomic de 10 meter binnen trappen.

Na de rust kregen we eenzelfde spelbeeld, FPHG drukte maar scoorde niet en Herentals verzilverde zijn counters niet. Tomic speelde zich vrij en bediende De Bail voor de 3-0 en meteen was de wedstrijd beslist. Herentals kraakte nu en Grello scoorde 15 seconden later opnieuw.

Nu beslisten de bezoekers om de vliegende doelman te gebruiken. Keko en De Bail straften dit meteen af en zo kwam de overdreven 6-0 score op het bord.

FPHG gaat zo naar zijn 6e Play-Of- finale. Eerste wedstrijd volgende vrijdag tegen en in FT Antwerpen.

Doelpunten: 2’ en 19’ Tomic (1-0 en 2-0), 32’ De Bail (3-0), 32’ Grello (4-0), 39’ Keko (5-0), 40’ De Bail (6-0)