Voor FPHG: Cristiano, Meyers, De Bail, Grello, Patias, Teixeira, Jelovcic, Pinto, Tomic, Lazarevic, Diogo, Christiaens & De Kerf

FP Halle-Gooik kreeg het bezoek van Proost Lierse. Lierse miste zijn seizoensstart en stond onderaan de rangschikking.

Halle-Gooik speelde aan een bijzonder hoog tempo en liet Lierse nooit in de match komen. Jelovcic speelde Tomic aan en met een magistraal hakje stond de 1-0 op het bord. Wanneer topschutter Patias het veld betreedt weten we dat zijn wekelijkse doelpunt op komst is. Het werden er twee op twee minuten. Lazarevic pegelde de 4-0 voorbij bezoekende goalie Seghers, Jelovcic & Diogo legden de ruststand op 6-0. Na de rust liet Halle-Gooik het tempo even zakken. Het duurde 10 minuten voor de schwung terug in de match kwam maar er kwam een spetterend einde. Diogo zorgde voor 7-0, Grello met de strafschop voor 8-0. Het was Grello die de match dicteerde en domineerde, assist op Tomic voor 9-0. Grello vond het doel opnieuw, nu voor de dubbele cijfers: 10-0. Lierse kreeg een eerredder wanneer een schot van Bouzerda afweek.

Afsluiten deden we opnieuw met een magistraal Jelovcic moment. Een lob vanop 30 meter en de 11-1 einduitslag stond op het bord.

Volgende week trekken we naar Renolim Borgloon voor een moeilijke uitwedstrijd.

1-0 Tomic, 2-0 Patias, 3-0 Patias, 4-0 Lazarevic, 5-0 Jelovcic, 6-0 Diogo, 7-0 Diogo, 8-0 Grello, 9-0 Tomic, 10-0 Grello, 10-1 Bouzerda & 11-1 Jelovcic