Voor FPHG: Cristiano, Meyers, De Bail, Grello, Patias, Teixeira, Van Beeck, Jelovcic, Pinto, Tomic,  Lazarevic, Diogo, Leo & Redivo

FP Halle-Gooik trok naar FT Antwerpen voor de 2e topper in drie wedstrijden. Het startte zeer dominant en speelde kans op kans bij de mekaar. Telkens was er Durot of de paal die de Pajotters van de openingsscore hield. Antwerpen beperkte zich tot verdedigen en liet het balbezit aan Halle-Gooik. De eerste keer dat Antwerpen uit de egelstelling kwam was toen Dilliën pijlsnel naar de overkant spurtte en de bal naast Cristiano in doel posteerde 1-0. Halle-Gooik liet zich niet uit zijn lood slaag en bleef Antwerpen tegen eigen doel vastpinnen. Grello zorgde voor de gelijkmaker en twee minuten later draaide Grello eigenhandig de score helemaal om en zorgde hij voor de Pajotse voorsprong. Dilliën was de enige Antwerpenaar met gevaar in de benen en bewees dat opnieuw, tweede keer neus aan het venster, tweede doelpunt. Ongeloof in de Halse rangen want de score had al veel hoger moeten zijn. Tijd voor een servisch-kroatisch moment. Tomic draait vrij en bedient Jelovcic voor de 2-3. Diezelfde Tomic trapt op slag van rust de 2-4 tegen de netten.

Na de rust kregen we initieel eenzelfde spelbeeld. Cristiano werd weinig belaagd en het moment van Maestro Jelovcic moest dan nog komen. Vanop eigen helft, meesterlijk over de thuisgoalie… monden open… onevenaarbaar.

Net toen de match gespeeld leek komt Antwerpen toch opzetten. El Bouazzaoui prikt de eerste kans over Cristiano en we kregen plots weer een match. Wanneer een corner rechtstreeks wordt binnengetrapt staat het zelfs plots 4-5. Antwerpen probeert nog de bakkens te verzetten maar Patias onderschept en zorgt voor de 4-6 eindstand. Een spannend slot in een wedstrijd die veel sneller had moeten beslist zijn.

FP Halle-Gooik haalt zo 9 op 9 na 2 toppers en ontvangt volgende week vrijdag hekkensluiter Lier in de Bres.

Een nieuwe afspraak voor onze suppoters.

1-0 Dillien, 1-1 Grello, 1-2 Grello, 2-2 Dillien, 2-3 Jelovcic, 2-4 Tomic, 2-5 Jelovcic, 3-5 El Bouazzaoui, 4-5 Zougghaghi & 4-6 Patias