Reda Dahbi scoorde in de 9-0 zege tegen Morlanwelz 2 goals voor Halle-Gooik.

Een verwachte zege.
Reda Dahbi: Morlanwelz speelt om in eerste te blijven. De zege werd dus verwacht. Er was wel een groot verschil tussen onze eerste en tweede helft. Bij de rust stonden we 7-0 voor, dan is het lastig om je op te laden. De coach zei in de rust om gefocust te blijven.

De gedachten zijn ongetwijfeld ook al bij de Champions League.
Reda Dahbi: We werken hiervoor op training elke dag harder en harder. In de groep is de focus hiervoor groot. De match tegen Intermovistar, de nummer 1 van Europa, wordt heel moeilijk, maar met de perfecte match van ons en een mindere dag van hen kunnen we misschien voor de verrassing zorgen. We denken ook niet speciaal aan die wedstrijd alleen maar aan alle poulematchen samen.

Je kwam bij Halle-Gooik terecht in een grote kern.
Reda Dahbi: Er zijn veel spelers waardoor de concurrentie groot is. Niet alleen tijdens de match maar ook op training. Een grote kern hoort echter bij een topprofclub.