FP Halle-Gooik maakte de komst van één van Europa’s beste spelers bekend. Diogo Guimarães de Lana Castro, kortweg Diogo, is 32 en komt over van Sporting Club de Portugal. Hij tekende een contract voor 3 seizoenen bij de club.
Met Diogo komt een brok ervaring naar onze club. Hij brengt een enorm palmares met zich mee.
– 2-voudig Uefa Futsal Cup finalist
– 3-voudig Portugees kampioen met Lissabon
– 2-voudig Frans kampioen met Parijs
– 2-voudig Belgisch kampioen met Chatelineau en Charleroi
– 3-voudig Belgisch bekerwinnaar
– 2-voudig Frans bekerwinnaar
– Portugees bekerwinnaar

Manager Lieven Baert: Diogo speelde in zijn beginjaren reeds 3 jaar in België voor Charleroi, Chatelineau & Morlanwelz. Zijn komst moet Halle-Gooik op het Europese vlak een enorme surplus geven. We kijken er naar uit hem in ons blauwe shirt te zien spelen!